onsdag 20 maj 2009

nej, det är ingen vanlig dag...

gratulationer i massor! man känner sig alltid så omtyckt när man fyller år, det är ju onekligen ganska fint! synd är det ju dock att det där pirret och "sovarävandet" har försvunnit med åren och man inte ser på sin födelsedag mer annorlunda än man gör på någon annan, helt vanlig dag.

jag skulle vilja påstå att det har varit en fin dag, trots det uteblivna pirret i magen. blev väckt med frukost på sängen av pappa. han hade minsann ansträngt sig. detta följt av skolan med alla fina människor som mindes min födelsedag och log och var snälla. dagen avslutades sedan med en middag hos mor, tillsammans med henne, morfar och annlouise. mycket trevligt!
sådana dagar är i sanning mycket uppskattade och lite ljusare och mer behagliga än andra dagar. och nog är det så att man är lite, lite gladare än vanligt. åtminstone fram tills dess att någon en gång för alla pekar på hur dålig man är som person. men jag väljer att bortse från det nu och fokusera på morgondagen då det bär av till göteborg med klassen. hoppas att vädret är strålande och smittar av sig på oss alla så att det blir en vacker och minnesvärd dag.

2 kommentarer:

  1. Och POW! så blev jag utnämnd, med ett slag i magen, till världens sämsta kompis. FÖRLÅT! :(

    SvaraRadera
  2. Det är ingen fara, Julia lilla. Man glömmer så lätt ;)

    SvaraRadera